Oops...
Slider with alias concepten not found.

Concepten

Beleving is de kern van elk concept

Beleving is de kern van elk concept en beleving kan voor elke functie en gebruiker verschillend zijn. Door de juiste keuze van huisvesting en inrichting, maar vooral ook functionaliteiten, producten en materialen, wordt de werkomgeving een weerspiegeling van de identiteit van de organisatie.

Wat straal je uit, hoe inspirerend ben je, hoe flexibel ben je als organisatie? In deze tijd waar de informatie voor het grijpen ligt is de concurrentie groot en de klant kritisch. Het gaat om onderscheidende succesfactoren die je als organisatie continue zoekt of waarop een gebouw getransformeerd kan worden. Door technologische veranderingen en een veranderend werkklimaat vloeien werk en privé steeds meer in elkaar over. Organisaties en medewerkers moeten zich flexibeler opstellen wat doorwerkt in de indeling en inrichting van uw huisvesting.

Ons vakbekwame en creatieve team vertaalt na een inventarisatie van uw behoeften, ideeën en budget uw wensen en eisen in een doordacht concept naar een inrichtingsontwerp. De sfeer en de identiteit van de organisatie worden weerspiegeld in het inrichtingsconcept, dat door onze ontwerper kan worden vertaald naar een inrichting. Dit ontwerp wordt door middel van moodboards en visualisaties in 2D en 3D aan u gepresenteerd.

Uiteraard faciliteren wij ook de door u gewenste inrichting zodat uw project turn key kan worden opgeleverd, zie realisatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.