Oops...
Slider with alias home not found.

Huisvesting

Innovatief & doelgericht

Onze aanpak op het gebied van huisvesting is innovatief en doelgericht.

Blijft u op uw huidige locatie of gaat u verhuizen? Geen makkelijke keuze want meestal beschikt u niet over alle informatie die nodig is om een afgewogen besluit te nemen. Studio Heering kan u helpen om antwoord te geven op de vragen die bij u naar boven komen. Sterker nog, wij stellen vragen die bij u niet zijn opgekomen. Zo denken wij pro-actief met u mee!

Door gedegen onderzoek op basis van de 3 G’s: gebied, gebouw, gebruiker kunnen er onverwachte en verrassende maatoplossingen bedacht worden.

Wij brengen hierbij de bestaande gebiedsfactoren en infrastructuur van de huisvesting in kaart en verbinden deze met uw wensen en eisen.

Uiteraard wordt er goed gekeken naar uw werkzaamheden, de begroting en de tijdsplanning. Wij betrekken u en uw team bij het onderzoek om zo draagvlak te creëren voor het te bereiken resultaat.

Daarnaast willen wij graag een langdurige relatie opbouwen en kunnen wij ook uw contractmanagement verzorgen zoals het huurcontract of het heronderhandelen van alle facilitaire contracten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.